Умови для студентів з особливими потребами

      Постанова Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у закладах вищої освіти" від 10 липня 2019 р. №635

         Консультативна допомога, забезпечення супроводу осіб, що потребують допомоги, покладається на Службу безпеки та охорони університету (к. 0101, т. (0342) 54-72-34).

         Особам з обмеженими фізичними можливостями необхідно завчасно (не пізніше ніж за 1 годину до прибуття):
 - зателефонувати на номер Служби безпеки та охорони університету (0342)54-72-34,
 - повідомити час прибуття у корпус та номер аудиторії.
     Працівники Служби безпеки та охорони університету повідомляють чергового відповідного корпусу про необхідність зустріти дану особу і забезпечити її супровід до вказаної аудиторії. Для переміщення осіб з обмеженими фізичними властивостями по сходових маршах в корпусах ІФНТУНГ використовується сучасний сходовий підйомник "JOLLY STANDARD" D5000010, обладнаний зручним і безпечним кріпленням для фіксації інвалідного крісла, контролером плавного запуску і зупинки, а також ременем безпеки.
     Якщо особа звертається до ІФНТУНГ з метою отримання інформації щодо діяльності університету або особистої (що стосується її навчання), Служба безпеки та охорони університету повідомляє про це відповідний підрозділ, працівники якого надалі контактують з особою та допомагають їй у вирішенні того чи іншого питання.