ІФНТУНГ — лідер міжнародної освіти!

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу долучився до роботи  ХХХІІІ Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – 2018», яка триває 19-21 квітня у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім». Захід відбувся за організації Товариства «Знання» й за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. Метою виставки є презентація вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних проектів, програм обміну студентами, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами та працевлаштування молоді, проведення семінарів, круглих столів з питань подальшого розвитку системи освіти, міжнародного співробітництва та впровадження сучасних інноваційних технологій у галузі освіти.

Цьогоріч, на виставці представлений весь спектр можливостей здобути вищу освіту в українських та закордонних ЗВО, адже в ній беруть участь провідні університети України, міжнародні організації, видавництва, а також представлені навчальні заклади Польщі, Латвії, Австрії, Німеччини, Греції, Чехії, Словаччини, Угорщини, Румунії.

Науковий та освітній потенціал ІФНТУНГ представляла на виставці делегація університету у складі директора Інституту геології та геофізики Омельченка В.Г., завідувача кафедри нафтогазової геофізики, проф. Федоришина Д.Д., начальника відділу інформації та зв’язків з громадськістю Ковбанюка І.І. 

За підсумками конкурсу розробок навчальних закладів, ІФНТУНГ удостоїли почесного звання «Лідер міжнародної освіти». Справжнім досягненням став здобутий Гран-Прі у номінації «Розвиток міжнародних програм подвійних дипломів». Отримані нагороди свідчать про ефективну міжнародну діяльність нашого університету.

Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2018», безсумнівно, стала одним з найбільших заходів, присвячених вищій освіті в Україні та за кордоном. Вона дала змогу студентам, абітурієнтам, їхнім батькам та всім зацікавленим отримати інформацію від представників провідних ЗВО України та інших країн. Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей відвідувачі мали можливість прослухати тематичні семінари та презентації, що провели представники освітніх концернів, коледжів, підготовчих програм і університетів.

Освіта — це один із основних пріоритетів розвитку держави! І ми повинні пам’ятати про це!

 

Українська