ІФНТУНГ - переможець конкурсу XXVI Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – День студента 2014»

13-15 листопада 2014 року Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (ІФНТУНГ) брав участь у Двадцять шостій міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2014», що проходила в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ).

Організатором заходу виступило Товариство «Знання» України за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

Серед почесних гостей виставки були Голова Комітету Верховної Ради з питань науки та освіти Лілія Гриневич, заступник Міністра освіти і науки України Павло Полянський, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень.

Протягом трьох днів понад 60 вищих навчальних закладів України презентували на виставці свої освітні програми студентам та учням. ІФНТУНГ в Києві представляли проректор з науково-педагогічної роботи Олег Мандрик та декан геологорозвідувального факультету Валерій Омельченко.

Варто також відзначити, що наш Університет взяв участь у конкурсі Міжнародної виставки «Освіта та кар’єра – День студента 2014» і виборов Гран-прі у номінації «Науково-дослідна діяльність навчального закладу».

Кореспондент прес-служби ІФНТУНГ

Неля Грималюк

На відкритті виставки виступає Голова Комітету Верховної Ради з питань науки та освіти Лілія Гриневич На відкритті виставки виступає заступник Міністра освіти і науки України Павло Полянський На відкритті виставки виступає президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень ІФНТУНГ на виставці в Києві представляли проректор з науково-педагогічної роботи Олег Мандрик та декан геологорозвідувального факультету Валерій Омельченко     Наш Університет взяв участь у конкурсі Міжнародної виставки «Освіта та кар’єра – День студента 2014» і виборов Гран-прі у номінації «Науково-дослідна діяльність навчального закладу»

 

Українська