Налагоджено співпрацю із польською компанією GWE POL-BUD

18 липня 2019 року Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу відвідали представники польської компанії GWE POL-BUD: виконавчий директор, член правління Вітольд Райпольд (Witold Rajpold) та спеціаліст з розвитку східного ринку Олена Шитс (Olena Shyts).

На зустрічі з професорсько-викладацьким складом університету, за участю проректора з наукової роботи І. І. Чудика та директора Інституту нафтогазової інженерії О. Ю. Витязя, представники польської компанії презентували основні напрями діяльності GWE POL-BUD, розповіли про технологію виготовлення їхньої продукції. Особлива увага була зосереджена на обговоренні актуальних питань гідрогеології, буріння свердловин та застосування новітніх технологій в цій сфері.

Відзначимо, що польська компанія є членом Польсько-Української Господарчої Палати та має багаторічний досвід в сфері гідрогеології, водопостачання та комплексного обладнання для глибоких свердловин. Протягом останніх років GWE POL-BUD є авторизованим і сертифікованим постачальником склопластикових труб для транспортування нафти і газу та матеріалів для геотермальних свердловин. Продукція компанії, яка виготовляється з використанням сучасних компонентів та новітніх технологій, спрямована, в першу чергу, на бурові компанії, водопостачальні компанії, конструкторські бюро та монтажні компанії.

На завершення директор Інституту нафтогазової інженерії О. Ю. Витязь розповів присутнім про спільні напрями співпраці з польською компанією та подякував гостям за цікаву презентацію.

Сподіваємось, що візит польських колег в ІФНТУНГ стане хорошим стартом для розширення та розвитку взаємовигідного співробітництва університету та компанії GWE POL-BUD. Надіємось, що співпраця сприятиме підготовці висококваліфікованих фахівців, дозволить поєднати науку та виробництво, відкриє нові можливості для викладачів та студентів університету.

 

Українська