Лекція "Професійні комунікації" від доцента школи бізнесу та економіки, UiT Арктичного університету Норвегії

Сьогодні в Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу завітав доцент школи бізнесу та економіки, UiT Арктичного університету Норвегії ─ Борд Борч Брёндлунд Міхальсен (Bård Borch Brøndlund Michalsen). У Науковому містечку «Нова енергія» Борд Міхальсен прочитав цікаву та пізнавальну лекцію на тему "Професійні комунікації".

Спілкування ─ є однією з найскладніших та найважливіших сфер діяльності в професійній роботі. У процесі комунікації налагоджується контакт з клієнтами, колегами, відбувається накопичення певної інформації, вирішуються проблеми. Саме від володіння методами комунікації досить часто залежить результат розпочатих справ, реалізації ідей та проектів. Тому потрібно володіти достатньою інформацією, уміннями, досвідом, навичками професійної комунікації.

Присутні мали прекрасну можливість покращити свої знання, отримати мотивацію та поради щодо створення та реалізації власних ідей, планів та проектів. Лектор ознайомив слухачів із проблемами комунікацій в бізнесі, самопрезентації на ринку праці, розробки та управління проектами, започаткування власної справи. 

Зазначимо, що лекція Борда Міхальсена пройшла на високому рівні, у невимушеній дружній та теплій атмосфері із розповідями життєвих історій. Студенти та слухачі були вражені способом викладення інформації та її доступністю.

 

Українська