В ІФНТУНГ урочисто відзначили День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

8 вересня 2017 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулося урочисте засідання з нагоди професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України.

У залі зібралось чимало викладачів, науковців та працівників ІФНТУНГ, які своєю багаторічною невтомною працею розвивали нафтогазову галузь, готували для неї висококваліфікованих фахівців. Завітали й студенти, які ще тільки навчаються фахових премудростей.  

З вітальним словом до присутніх звернулись новообраний ректор університету, академік НАН України Євстахій Крижанівський, директор Інституту нафтогазової інженерії Олег Витязь, директор Інституту інженерної механіки Любомир Романишин. Усі промовці були одностайні в думці, що нафтогазова галузь є важливою не лише для економіки України, але й для незалежності країни. І вклад ІФНТУНГ упродовж 50-ти років у розвиток галузі та в інтеграцію української нафтогазової освіти й науки в міжнародний простір, у підготовку фахівців нафтогазового профілю важко переоцінити.

На урочистостях  було зачитано наказ ректора ІФНТУНГ про нагородження, відповідно до якого  працівникам Інституту інженерної механіки та Інституту геології та геофізики було вручено університетські відзнаки – грамоти, нагрудні знаки, медалі.

Святкового настрою присутнім додали музичні подарунки від студентів Інституту нафтогазової інженерії Мборо Крістіан Бернара та Владислава Івченка. 

Фото Сергія Юрцуніва

Українська