Відкриття офісу Івано-Франківського відділення міжнародної організації «Спілки інженерів-нафтовиків» (SPE).

В рамках Міжнародної науково-технічної конференції «Нафтогазова енергетика 2017» у Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулося відкриття офісу Івано-Франківського відділення міжнародної організації «Спілки інженерів-нафтовиків» (SPE). З привітальним словом до присутніх звернувся директор Інституту нафтогазової інженерії Олег Витязь, який розповів про етапи становлення та розвитку відділення SPE в університеті, подякував ректору університету академіку НАН України професору Крижанівському Є.І. за допомогу та сприяння у функціонуванні відділення SPE.

В церемонії відкриття офісу взяли участь та звернулися до присутніх із вітаннями президент професійного відділення SPE в Україні Р. В. Білий, завідувач кафедри РЕНГР О.Р. Кондрат та президент студентського відділення студент Інституту нафтогазової інженерії М.Назарук.

Спілка інженерів-нафтовиків (SPE) є найбільшою організацією з індивідуальним членством, яка надає можливість підвищувати технічну і професійну компетентність. Кількість членів SPE постійно зростає. На сьогоднішній день до організації входить понад 168 тисяч членів в усьому світу і понад 190 професійних секцій, однією з яких є Івано-Франківська секція SPE.

SPE – це можливість дізнаватися більше про передові інженерні методи, ділитися досвідом, зустріти нових колег та партнерів, реалізувати свій потенціал і продовжити вчитися та вдосконалювати свою кваліфікацію.

Фото Сергія Юрцуніва.

Українська