Вручення дипломів учасникам проекту «Україна – Норвегія».

У рамках міжнародного проекту «Україна – Норвегія» за програмою «Підприємництво для сталого розвитку» отримати дипломи  військовослужбовці запасу, члени їхніх сімей та учасники АТО. Подія відбувалася 29 травня 2018 року  в Науковому містечку «Нова енергія». Програма професійної перепідготовки реалізується в Україні вже більше 10 років, зокрема в ІФНТУНГ - 5 років. Метою програми перепідготовки є соціальна адаптація військовослужбовців запасу в умовах мирного життя. Основним завданням цьогорічної програми стала їхня підготовка у якості успішних підприємців  для сталого економічного розвитку України.

Захід відкривав доцент кафедри менеджменту та технічної діагностики Яворський А.В. З привітальним словом виступив ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Крижанівського Є.І. Згодом традиційно пролунали гімни Норвегії та України. Посол Королівства Норвегії в Україні Уле Тер'є Хорпестад звернувся до випускників українською мовою у відео-привітанні та висловив свої найщиріші побажання. До слова також запросили керівника PR-відділу Міжнародного фонду соціальної адаптації Ольгу Філіну.

Під час вручення дипломів випускники отримали пам'ятні подарунки від Наукового містечка «Нова енергія».

Проректор з науково-педагогічної роботи ІФНТУНГ Максим Карпаш висловив подяку всім випускникам та викладачам, які брали участь у навчанні. За період з 20 лютого по 25 травня слухачі вивчали основи менеджменту, менеджмент проектної діяльності, фінансування, фандрайзинг інформаційні технології, англійську мову професійного спрямування.  

Майор Кочмарський Ростислав Тарасович висловив щиру подяку організаторам та учасникам проекту.

До слова. Реалізація цього проекту, що фінансується Королівством Норвегія, вже кілька років поспіль за різними спеціальностями проходить в ІФНТУНГ за сприяння Міжнародного фонду соціальної адаптації (МФСА) та завдяки просунутим науковим та освітнім можливостям університету.

 

Відео-відгуки випускників проекту:

https://www.youtube.com/watch?v=Ki2Tob1BSD0

https://www.facebook.com/ifsa.kiev.ua/videos/1670396299741617/?hc_ref=ARQHPtKhFIDpMkB7VPgxxnb7TbUZ4SdYnuXP7QtGeCOh4ykHskVkSJPVmnuyZITNWF4&fref=nf

https://www.facebook.com/ifsa.kiev.ua/videos/1666083480172899/

https://www.facebook.com/ifsa.kiev.ua/videos/1660938607354053/

 

 

 

Українська