Вручення дипломів студентам-іноземцям

 6 липня 2016 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу в урочистій обстановці відбулося вручення дипломів бакалавра іноземним студентам. Цьогоріч ІФНТУНГ випустив понад сто п’ятдесят іноземних студентів.

Урочиста подія вручення дипломів почалася з виконання гімну студентів усього світу «Гаудеамус». Зі словами привітання студентам-випускникам виступив завідувач сектора академічної мобільності ІФНТУНГ Храбатин Роман Ігорович, який привітав студентів з успішним завершенням навчання та побажав їм щасливої долі, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання.

Після теплих слів привітань відбулась кульмінація свята – вручення дипломів. Дипломи студентам вручали: директор Інституту нафтогазової інженерії Витязь Олег Юлійович, заступник директора  інституту геології та геофізики Трубенко Олександр Миколайович, директор Центру міжнародної інтеграції вищої освіти Малик Галина Дмитрівна та завідувач сектора академічної мобільності ІФНТУНГ Храбатин Роман Ігорович. Понад 150 студентів отримали свій щасливий квиток у майбутнє, ставши дипломованими бакалаврами у сфері нафтогазової інженерії, видобування нафти і газу, геології та геофізики, економіки, філології, інформаційних технологій. За особливі досягнення іноземців у вивченні української мови доцент кафедри філології та перекладу Венгринюк Мирослава Іванівна вручила студентам грамоти.

Розважали публіку запальним танцем «Семба» студенти інституту геології та геофізики. Пісню «Не питай» подарувала публіці художній керівник Центру культури Оксана Савчук. Завершили свято запальні хлопці Бруно Ваідаде та Душу Арена.

Випускники подякували своїм наставникам, вчителям, Центру міжнародної інтеграції вищої освіти за допомогу, терпіння і підтримку, які допомогли їм адаптуватися до життя і навчання в Україні. Вони сподіваються, що їх співвітчизники підуть їхніми слідами і будуть навчитися в ІФНТУНГ, де вони матимуть вибір з інженерно-технічних, економічних і гуманітарних спеціальностей.

                   

 

 

Українська