VII Міжнародна науково-технічна конференція і виставка «Сучасні прилади, матеріали і технології для неруйнівного контролю і технічної діагностики машинобудівного і нафтогазопромислового обладнання»

25-28 листопада 2014 року в стінах Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу проходила VII Міжнародна науково-технічна конференція і виставка «Сучасні прилади, матеріали і технології для неруйнівного контролю і технічної діагностики машинобудівного і нафтогазопромислового обладнання».

Співорганізаторами конференції-виставки виступили кафедра технічної діагностики та моніторингу (в. о. зав. кафедри проф. Петро Райтер) та кафедра методів та приладів контролю якості і сертифікації продукції (зав. кафедри проф. Ігор Кісіль) ЕІ ІФНТУНГ.

На участь у конференції було подано більше 100 заявок. Опубліковано тези 93 доповідей. В роботі конференції взяли участь 5 інститутів Національної академії наук України – Фізико-механічний інститут ім. Г. В. Карпенка, ННЦ «Харківський фізико-технічний інститут», Інститут електрозварювання ім. Є. О. Патона, Інститут технічної теплофізики, Інститут геотехнічної механіки ім. М. С. Полякова та ДП «КОЛОРАН» Інституту фізичної хімії ім. Л. В. Писаржевского НАНУ. Серед учасників конференції були також НТУУ «Київський політехнічний інститут», НТУ «Харківський політехнічний інститут», НТУ «Львівський політехнічний інститут», Національний авіаційний університет, Вінницький національний технічний університет, Кіровоградський національний технічний університет та інші. Конференція і виставка проходили під егідою Українського товариства неруйнівного контролю та технічної діагностики (УТ НКТД). На конференції були присутні два віце-президента УТ НКТД – Олександр Мозговий та Михайло Казакевич.

Робота конференції розпочалась з привітального слова ректора ІФНТУНГ проф. Євстахія Крижанівского.  До привітань приєднався проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності проф. Олег Карпаш, який розпочав пленарне засідання конференції з доповіді на тему “Розвиток методів і засобів неруйнівного контролю на кафедрі технічної діагностики і моніторингу ІФНТУНГ”. Керівник конференції, завідувач кафедри методів та приладів контролю якості і сертифікації продукції проф. Ігор Кісіль доповідав про організацію дистанційного навчання фахівців за спеціальністю “Прилади та системи неруйнівного контролю”. Після виступу представників ІФНТУНГ свої доповіді презентували інші учасники конференції. 

 

Президія конференції (справа-наліво) - ректор ІФНТУНГ проф. Євстахій Крижанівський, керівник конференції, завідувач кафедри методів та приладів контролю якості і сертифікації продукції проф. Ігор Кісіль, генеральний директор ТОВ НВФ "Ультракон" Ігор Павлій, проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності проф. Олег Карпаш  Робота конференції розпочалась з привітального слова ректора ІФНТУНГ проф. Євстахія Крижанівского  Учасників конференції вітає проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності проф. Олег Карпаш До привітань приєднався віце-президент Українського товариства неруйнівного контролю та технічної діагностики Михайло Казакевич Професор Ігор Кісіль доповідає про організацію дистанційного навчання фахівців за спеціальністю “Прилади та системи неруйнівного контролю” 

 

 

Українська