ІФНТУНГ у рейтингу Топ-50 ЗВО України за оцінками роботодавців

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу лідирує серед ЗВО Прикарпаття у рейтингу Топ-50 ЗВО України за оцінками роботодавців. Наш університет опинився на 27 місці.

За основу цього рейтингу "ФОКУС" взяв просту ідею: дослідити шанси випускника того чи іншого ЗВО зайняти вакансію в престижній компанії. Таблиця Топ-50 вузів складена на основі опитування ключових роботодавців України. В опитуванні взяли участь провідні компанії з різних сфер (фінанси, IT, юриспруденція, енергетика, нафтогазова галузь та ін.), працевлаштування в яких – відмінний початок кар’єри для вчорашнього студента.

Зазначимо, що цей рейтинг не є повноцінним дослідженням якості освіти в навчальних закладах України. Він відображає думку частини роботодавців про той чи інший ЗВО.

В опитуванні брали участь: “Інтерпайп”, Group DF, “Метінвест”, ДТЕК, ДТЕК “Нафтогаз”, НАК “Нафтогаз України”, Укренерго, Запоріжсталь, УкрАвто, “АВТ Баварія”, Fozzy Group, “Нова пошта”, ПриватБанк, Ощадбанк , Укрсоцбанк, Кредобанк, ОТП Банк, “AXA Страхування”, Concorde Capital, “Самсунг Україна”, Luxoft, EVO, “Дата Груп”, ISACA Kyiv Chapter, AEQUO, KPMG, “Василь Кісіль і Партнери”, Deloitte, Sayenko Kharenko, EY, “Астерс”, Украеропроект, “Colliers International Україна”, “Інтергал-буд”.

З усім переліком ЗВО можна ознайомитись тут: https://goo.gl/38UiNr

Відзначимо, що з кожним роком кількість компаній з пропозиціями працевлаштування випускників ІФНТУНГ зростає. Тому закликаємо наших студентів не зволікати й почати цікавитися перспективами на майбутнє вже сьогодні!

 

 

Українська