ІФНТУНГ традиційно долучився до щорічної виставки «Нафта. Газ. Сервіс»

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу представив власні досягнення та розробки на XIV спеціалізованій виставці нафтогазової промисловості «Нафта. Газ. Сервіс-2019». Галузевий форум нафтогазової промисловості проходив за підтримки  Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Технічного комітету із стандартизації "НАФТОГАЗнормування" (ТК 138). Наш університет на виставці представляли: директор Інституту нафтогазової інженерії, доц. Витязь О. Ю., директор Інституту природничих наук і туризму, доц.  Омельченко В. Г., директор Інституту інженерної механіки, проф. Романишин Л. І., відповідальний секретар приймальної комісії, доц. Коваль Я. М.  

Виставка «Нафта. Газ. Сервіс- 2019» спрямована, в першу чергу, на об’єктивне висвітлення ролі та потенціалу регіону на паливно-енергетичному ринку, презентацію досягнень компаній та підприємств галузі, ознайомлення із стратегіями подальшого розвитку, зміцнення відносин з діловими партнерами. Щороку захід розширює свою географію та приймає учасників не тільки з усієї України, а й представників іноземних компаній.

Серед основних тематичних розділів виставки слід виділити:

  • Розвідка та розробка нафтових та газових родовищ
  • Нові технології буріння
  • Підземне збереження природного газу
  • Газові мережі, магістральний транспорт природного газу і нафти
  • Запірна арматура та ремонт сервіс
  • Система автоматизації та контролю в нафтогазовій промисловості
  • Обладнання для АЗС, АГЗС
  • Нафтохімія та нафтопродукти
  • Системи екологічного контролю

Так, на виставці було представлено широкий спектр матеріалів і технологій для розвідки, буріння, видобування, переробки, транспортування та зберігання нафти й газу, а також системи безпеки, контролю, обліку енергоносіїв, інноваційні проекти та ін.

Відзначимо, що велику зацікавленість серед відвідувачів викликали стенди нашого університету, на яких учасники виставки могли ознайомитись з умовами вступу, можливістю перепідготовки, відомими випускниками ІФНТУНГ, науковою та освітньою діяльністю.

ІФНТУНГ є постійним учасником міжнародних професійних, галузевих  та освітніх виставок. Адже саме участь в таких спеціалізованих форумах дає можливість ознайомитись з досвідом передових нафтогазових кампаній, що надалі сприятиме розвитку нафтогазового комплексу та зміцненню енергетичної безпеки держави!

   

Українська