ІФНТУНГ привітав ДЕРЖГЕОНАДРА зі 100-літнім ювілеєм

02 лютого 2018 року Державна служба геології та надр України святкувала 100-літній ювілей з Дня створення геологічної служби України. З нагоди відзначення ювелею у Міжнародному центрі культури і мистецтв Федерації профспілок України (Жовтневому палаці) у м. Київ відбулись урочистості, в яких взяла участь й делегація Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу у складі ректора ІФНТУНГ, академіка НАН України, проф. Крижанівського Є. І., директора інституту геології та геофізики Омельченка В. Г., завідувача кафедри нафтогазової геофізики, проф. Федоришина Д. Д.

У залі зібрались відомі фахівці галузі, багатолітні працівники, партнери, високі гості. Присутні почули багато теплих слів про історію Держгеонадра, а також про шляхи нарощування енергетичного потенціалу держави. І хоча були окреслені певні проблеми геологорозвідувальної галузі, все ж  геологічна галузь України є перспективною, і ми цікаві міжнародному геологічному суспільству. Все це, на думку т.в.о. голови Державної служби геології та надр України Олега Кирилюка, стало можливим завдяки нашим фахівцям, які вибудовували галузь впродовж ста років. Тож на святі вшанували ветеранів геології, заслужені працівники галузі отримали пам’ятні знаки та нагороди.

 Від імені ІФНТУНГ з привітальним словом до присутніх звернувся ректор університету Євстахій Крижанівський, який відзначив багаторічну взаємовигідну плідну співпрацю з Держгеонадра, та підкреслив, що наш університет підготував для Служби за 50 років своєї діяльності левову частку компетентних фахівців. Він побажав ювілярам подальших успіхів, розвитку, енергії і наснаги у розбудові нашої держави і пообіцяв всебічну кадрову підтримку ІФНТУНГ.

Завершились урочистості  святковим концертом. 

Українська