ІФНТУНГ привіз Гран-прі з виставки «Освіта та кар’єра – 2016»

З 14 по 16 квітня 2016 року Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу взяв участь у щорічній міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2016» у Києві, яка відбулась у приміщенні  Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім». 

Серед організаторів  виставки: Товариство «Знання» України, Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України.  Виставка проходила за підтримки Посольства Франції в Україні, Посольства Канади в Україні, Торгового відділу Посольства Австрії в Україні, агенції Campus France, DAAD, British Council, Гете Інституту в Україні. Сьогодні виставка є найбільшою освітньою виставкою в Україні за кількістю реальних учасників та відвідувачів, за кількістю забудованої площі та виставкових майданчиків, в якій приймають участь понад 50 закордонних вищих навчальних закладів. Всі охочі мають можливість отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ.

ІФНТУНГ представив свої досягнення в наданні освітніх послуг та матеріально-технічному забезпеченні університету та брав участь у  рейтинговому виставковому конкурсі з врученням дипломів відповідної  категорії  та конкурсі у номінаціях серед вищих навчальних закладів –  учасників виставки  «Освіта та кар’єра – 2016».  Проректор з науково-педагогічної роботи Мандрик О. М. та директор Інституту геології та геофізики Омельченко В. Г. представили на виставці конкурсну роботу у номінації «Розвиток матеріально-технічної бази навчального закладу», яка завоювала Гран-прі. Наші представники також можуть похвалитись тим, що ІФНТУНГ лідирував й в іншій категорії, і вони привезли з виставки диплом «Лідер вищої освіти України».  

 

Українська