ІФНТУНГ запровадить навчально-практичний курс з управління стартап проектами

Керівництво міжнародного проекту «Підприємницький університет» високо оцінило відкритість до інновацій Івано-Франківського національного технічного університету та обрало наш заклад вищої освіти до списку пілотних університетів, в яких у першому семестрі 2020-21 навчального року розпочнеться в тестовому режимі впровадження програми курсу «Інноваційне підприємництво та управління стартап проектами» спільно з YEP.

У рамках проєкту, куратором якого в ІФНТУНГ є проректор з науково-педагогічної роботи, д.е.н., проф. Гораль Ліліана Тарасівна, буде протестовано та валідовано новий академічний курс, який дозволить навчити ціле покоління молодих людей сучасному підприємництву за кращими світовими стандартами.

Для викладання дисципліни в осінньому семестрі 2020 року, представники ІФНТУНГ – завідувач кафедри підприємництва та маркетингу, д.е.н., проф. Перевозова Ірина Володимирівна, доцент кафедри прикладної економіки к.е.н. Хвостіна Інеса Миколаївна, доценти кафедри підприємництва та маркетингу, к.е.н. Даляк Надія Анатоліївна та к.е.н. Обельницька Христина Володимирівна, асистент кафедри теорії економіки та управління, координатор клубу YEP! в ІФНТУНГ Яцюк Олег Степанович пройдуть триденний он-лайн тренінг з інноваційного підприємництва, який відбудеться 26-28 серпня. Під час тренінгу спікери детально розповідатимуть про умови проекту і подальший супровід викладачів. Будуть надані необхідні інструменти, додаткові матеріали та здійснене обговорення подальшої механіки спільної роботи в осінньому семестрі.

Проект «Підприємницький університет» реалізується спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів, за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Викладання курсу «Інноваційне підприємництво та управління стартап проектами» створює для студентів ІФНТУНГ унікальні можливості для отримання необхідних знань та досвіду щодо створення та розвитку власних стартапів.

Українська