ІФНТУНГ відвідав з робочим візитом заступник Міністра освіти і науки України

30 травня 2017 року Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу відвідала у рамках робочого візиту Прикарпаттям делегація Міністерства освіти і науки України у складі: Романа Греби, заступника МОН України, Олени Костенко, начальника управління з питань державного майна та та підприємств МОН України та Вадима Стеценка, голови Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України. Після спілкування на високому рівні з керівниками вищих навчальних закладів Прикарпаття на запрошення ректора ІФНТУНГ, академіка НАН України Євстахія Крижанівського високі гості відвідали ІФНТУНГ. Вони мали змогу здійснити екскурсію університетом, оцінити ефективність використання державного майна, використання державних інвестицій та державно-приватного партнерства. Делегація відвідала Тренажерний буровий центр, численні нові високотехнологічні лабораторії – апаратно-програмних засобів «SIEMENS» кафедри комп’ютерних технологій в системах управління та автоматики; науково-дослідницьку лабораторію тампонажних розчинів кафедри буріння нафтових та газових свердловин й ін. Велике зацікавлення гостей викликала екскурсія науковим містечком «Нова енергія» та університетським Геологічним музеєм, який може похвалитись мінералогічної колекцією зі статусом національного надбання.

Голова Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України оглянув також Спортивний комплекс ім. Гемби А. П.: стадіон з футбольним полем, легкоатлетичні бігові доріжки з гумово-бітумним покриттям, легкоатлетичний манеж, спортивні зали для заняття футболом, волейболом, баскетболом, боксом, боротьбою, важкою атлетикою, фітнесом, великим та настільним тенісом та плавальний басейн. У процесі спілкування піднімались питання розвитку в університеті фізичного виховання, популяризації спорту та здорового способу життя.

Керівники департаментів МОН України залишились задоволеними й після візиту до Центру культури і дозвілля студентів ІФНТУНГ, в якому відбувалось свято з нагоди 25-ліття кафедри документознавства та інформаційної діяльності ІГПДУ.

Українська