ІФНТУНГ вшанував Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, 20 лютого, студенти, курсанти, особовий склад кафедри військової підготовки Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу  взяли участь у загальноміських заходах з вшанування Небесної Сотні. Разом із студентами та викладачами інших  Прикарпатських закладів вищої освіти, міською адміністрацією, учнями шкіл вони пройшли ходою до Меморіального скверу.

Біля могили івано-франківця, 19-річного студента Романа Гурика, молодь  відтворила найтрагічніші події на Майдані. За християнською традицією  духовенство у поминальній службі згадало всіх загиблих на Майдані, які здійснили громадянський подвиг.  

Вшановуючи пам’ять героїв Небесної Сотні, курсанти ІФНТУНГ поклали від імені всієї університетської спільноти квіти до  пам’ятника загиблому герою Роману Гурику, який вже давно став для містян символом Революції Гідності.

 

У рамках університетських заходів викладачі підготовчого відділення іноземних громадян розповіли студентам-іноземцям про події п’ятирічної давнини та організували їм візит до Музею Небесної Сотні в Івано-Франківську.

Фотозвіт оновлюється.

Українська