ІНГІ урочисто вручив дипломи випускникам-бакалаврам

6 липня 2017 року в Актовій залі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулось урочисте вручення дипломів студентам Інституту нафтогазової інженерії, які здобули ступінь бакалавра. За цей час ІФНТУНГ встиг стати храмом знань та рідною домівкою не лише для студентів з різних куточків України, але й з інших країн світу. ІНГІ пишається своїми випускниками, які упродовж років високо несуть честь університету в Україні та за її межами.

Слова привітання для випускників звучали від імені адміністрації ІФНТУНГ та дирекції ІНГІ. Напутні слова пролунали у виступах проректора з науково-педагогічної роботи, проф. Мандрика О. М. та директора ІНГІ Витязя О. Ю. В урочистій обстановці на сцені з рук  директора ІНГІ Витязя О. Ю., завідувача кафедри буріння нафтових та газових свердловин, проф. Чудика І. І., завідувача кафедри розробки і експлуатації нафтових і газових родовищ, проф. Кондрата О. Р., завідувача кафедри транспорту та зберігання нафти і газу професора Середюк М. Д., завідувача кафедри спорудження та ремонту газонафтопроводів і газонафтосховищ, проф. Грудза В. Я. бакалаври отримали дипломи. Крім того, багато студентів отримали грамоти за успіхи в навчанні, участь в громадському та культурному житті університету та інституту. За особливі досягнення у вивченні української мови доцент кафедри філології та перекладу Венгринюк М. І. та інженер Центру міжнародної інтеграції вищої освіти Литвин І. П. вручили  грамоти випускникам-іноземцям.

Прекрасну святкову атмосферу на церемонії вручення дипломів створив Центр культури і дозвілля студентів. Приємними сюрпризами стали присутніх театралізоване привітання від короля Нафти, художні номери  талановитих студентів університету, серед яких Пейшенз і Самуель, Володимир Фаль (випускник ІНГІ),  Даніель Валдір Кастро (ВНГ-14-5),  Мутташар Муртада (НСІа 15-1). Своїми планами на майбутнє поділились цьогорічні випускники-іноземці Інституту нафтогазової інженерії Ванда Лазаро і Кабамба Катубо Ісраеля (НСіа-13-1).

Після завершення церемонії вручення дипломів під звуки «Маршу нафтовиків» випускники і викладачі вирушили до символу нашого університету – верстата-гойдалки, що зробити загальне фото на згадку.

Фото Сергія Юрцуніва.

Українська