Чи приживеться бадмінтон в ІФНТУНГ?

28 вересня до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу завітала делегація на чолі з керівником Апарату Офісу Президента України та головою Федерації бадмінтону України Олексієм Дніпровим та у супроводі ректора ПНУ та голови Федерації бадмінтону України в Івано-Франківській області Ігоря Цепенди та голови відділення НОК України у Івано-Франківській області Мирослава Карабіна. Зрозуміло, що візит таких високих гостей викликаний великим потенціалом спортивного комплексу ім. А. П. Гемби та стадіону ІФНТУНГ, реконструкція якого знаходиться на завершальній стадії. Але не тільки: гості побували в Геологічному музеї, Тренажерному буровому центрі, Науковому містечку «Нова енергія». Своє захоплення масштабами розвитку ІФНТУНГ О. Дніпров висловив під час розмови з адміністрацією університету – ректором ІФНТУНГ Євстахієм Крижанівським, першим проректором Олегом Мандриком, проректором з науково-педагогічної роботи Сергієм Куровцем.

Перемовини також стосувались можливостей використання спорткомплексу та стадіону ІФНТУНГ для просування бадмінтону серед викладачів та студентів університету. Голова Федерації бадмінтону України навіть привіз університету в подарунок кілька комплектів ракеток та волани. На його думку, стадіон готовий  приймати чемпіонати України з різних видів спорту й бадмінтону, зокрема.

А нам слід пам’ятати, що бадмінтон є олімпійським видом спорту!    А ще він доступний. Для студентів це добра можливість покращити фізичну форму.

До слова. В Івано-Франківську відкрили також стаціонарний спортивний майданчик для гри у бадмінтон.

Українська