Через комунікацію до успіху!

Доцент школи бізнесу та економіки UIT Арктичного університету Норвегії Борд Борч Брьондлунд Міхальсен втретє завітав до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу в рамках програми співпраці України та Норвегії, щоб поспілкуватись зі студентами. Норвезький гість успішно просуває ефективні комунікативні стратегії. НЕ став винятком і цьогорічний візит науковця до університету з лекцією на тему «Ефективні комунікації – основа лідерства».

На зустріч з Бордом Міхальсеном прийшли студенти різних спеціальностей, які претендують на лідерство у майбутньому, щоб набратись досвіду ефективної комунікації. Вже перші хвилини спілкування з норвезьким гостем показали, наскільки може бути ефективною комунікація. Невимушена атмосфера, доступна англійська мова, вміння володіти аудиторією –  постійний контакт та feedback – це той цікавий досвід, який отримуєш, що називається, з перших рук.

Велику увагу Борд Міхальсен приділив комунікативним стратегіям для створення позитивного іміджу у бізнесових та професійних колах. Він зазначив, що у цій царині значно зріс відсоток впливу комунікацій у соціальних мережах, що сьогодні від ефективної комунікації залежить реалізація багатьох ідей та планів й, без сумніву, всі переваги  комунікації слід використовувати. І тоді результат розпочатих справ не забариться.

Презентація Борда Борча Міхальсена.

Відео з презентації:

 

Українська