Центр педагогічної майстерності розпочав роботу в новому навчальному році

31 жовтня 2017 року відповідно до наказу № 181 ректора Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, проф. Крижанівського Є. І.  та згідно з Положенням про підвищення кваліфікації та стажування педагогічних та науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 24.01.2013 р. № 48, розпочав свою роботу у новому навчальному 2017/2018 році центр педагогічної майстерності.

Нові слухачі курсів, а їх цьогоріч - 33, будуть упродовж дев’яти місяців працювати за 108-годинною тематичною навчальною програмою,  розробленою університетом спільно з Інститутом педагогіки та психології професійної освіти АПН України. Вони матимуть можливість удосконалити свою кваліфікацію з педагогічки і психології. До роботи центру педагогічної майстерності заплановано залучити висококваліфікованих фахівців з числа професорів та доцентів навчальних закладів і провідних галузевих спеціалістів.

На засіданні були присутні: науковий керівник  ЦПМ – проректор з науково-педагогічної роботи ІФНТУНГ, проф. Мандрик О. М., керівники окремих напрямів центру – доктор педагогічний наук, професор кафедри фахових методик і технологій початкової освіти ПНУ ім. В. Стефаника Коваль П. М., доцент кафедри педагогічної та вікової психології ПНУ   ім. В. Стефаника Юрченко З. В.,  методист навчального відділу Антонюк В. М., психолог першої категорії Береза С. О., а також слухачі курсу.

Науковий керівник ЦПМ Мандрик О. М. розпочав перше засідання та привітав слухачів. До привітань долучились й інші керівники ЦПМ, які  побажали присутнім успішного старту.

Українська