Успіх – синонім «Надії»

Адже йдеться про сімейну компанію «NADIYA», добре знану не тільки на Івано-Франківщині, але й далеко за її межами. Сьогодні це – одне з найбільших підприємств готельно-ресторанної індустрії Прикарпаття, яке успішно працює на ринку з 1990 року. Її фасад – це комфортний готель «Надія», визнаний в 2019 р. найкращим тризірковим бізнес-готелем Європи; це розкішний ресторан із залами національної та європейської кухні; це чотири сучасні конференц-зали із повним спектром послуг з обслуговування конференцій; це туристична фірма, яка забезпечує мандрівникам найкращий відпочинок в Україні та за кордоном; це салон краси під тією ж назвою; це популярний парфум-бутік «Для Тебе»; це улюблені гурманами магазини-кафе «Делікатес», де завжди можна знайти найвишуканіші смаколики власного виробництва…

А що за лаштунками? Хто ті люди, які створюють успіх компанії, які налагоджують виробництво органічної продукції, забезпечують найвищий рівень сервісу й бездоганну якість пропонованої клієнтам продукції? Це сотні працівників, якими нині пишається компанія, які мають можливість зростати в ній від нижчої ланки до рівня топ-менеджменту. І значна їх частина – випускники Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Сама генеральний директор ТзОВ "Фірма"Надія" Маргарита Бойко навчалась тут за спеціальністю "Облік і аудит" й закінчувала магістратуру.

Андрій Громяк обрав свого часу спеціальність "Автоматизоване управління в технічних та організаційних системах", а сьогодні є головним інженером фірми, який відповідає за все обладнання, що використовується на виробництві, й постачання та розподіл енергоресурсів.

Віталій Холодов колись, будучи абітурієнтом, обрав для себе ІФНТУНГ, з огляду на високий рівень викладання в університеті. Вирішив стати інженером-механіком, тож пішов на спеціальність "Технологія машинобудування" й не пошкодував: нині він - начальник транспортної дільниці фірми «Надія».

Оксана Семчук, бухгалтер фірми, також добрим словом згадує свою альма-матер – навчалась в ІФНТУНГ за спеціальністю "Облік і аудит».

Галині Коломієць спеціальність "Менеджмент організацій і адміністрування", яку також опановувала в ІФНТУНГ, допомогла стати бухгалтером ресторану "Надія».

Список вихованців Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, які нині складають «золотий фонд» компанії, можна продовжувати, але в кожній історії успіху побачимо одне спільне – міцний фундамент добротної освіти, здобутої в університеті. Галина Коломієць каже відверто, що саме це й дало їй можливість тепер працювати в компанії високого рівня. А Андрій Громяк усім, хто нині обирає свій майбутній фах і виш, який дасть путівку в професію, радить наполегливо навчатись і постійно розвиватись, бо тільки знання є запорукою майбутнього успіху. Сам він переконаний: його здобутки на нинішній посаді безпосередньо пов’язані з тією освітою, яку свого часу отримав в ІФНТУНГ.

Його студенти постійно проходять практику в «NADIYA», і їм тут раді. Очільниця компанії Маргарита Бойко звертає увагу всіх, хто замислюється над кар’єрою у сфері готельно-ресторанного, туристичного бізнесу на необхідність розвивати дуже важливі людські якості – вміння комунікувати, працювати в команді, довіряти та делегувати, на обов’язковість знання іноземних мов і впевнено каже:

-Успішність людини формує її виховання, освіта та гарний приклад.

Працівники  знаменитої компанії «NADIYA» точно знають, де все це можна знайти, і як піднятися кар’єрними щаблями на ті професійні висоти, про які мрієш. Тому в рамках проєкту «Старт у професії» (#cтарт_у_професії) вони записали відео для абітурієнтів і студентів ІФНТУНГ. Переглядайте, мрійте і здійснюйте свої мрії!

   

 

Довідково:

Компанія «NADIYA» є володарем численних нагород та премій:

• Міжнародна премія International Hospitality Awards «Найкращий бізнес-готель *** Cхідної Європи» ​у 2016 р.

• Міжнародна премія International Hospitality Awards «Найкращий бізнес-готель *** Європи» ​у 2018 р.

• Нагорода «Guest Review Award 2018» з рейтингом готелю 9,2 від сайту Booking.com.

• Сертифікат якості від найбільшого у світі сайту для мандрівників TripAdvisor.

• Переможець Всеукраїнської туристичної професійної програми «Кришталевий лелека» в номінації «Найкращий готель».

• Нагорода «Визнання року» від журналу «МІСТО» в номінації «Улюблена торгова марка» міста Івано-Франківськ.

• Переможець премії лідерів економічного розвитку «Тріумф-2016» у номінації «Найкраща місцева марка".

• ПереможецьВсеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України».

Пять причин обрати роботу в фірмі «NADIYA»:

  1. Безцінний досвід роботи в престижній та прогресивній компанії, яка постійно розвивається. Відповідно, з компанією розвиваються і її працівники.
  2. Можливість побудувати успішну кар’єру від менеджера нижчої  ланки до посади ТОП-менеджера компанії.
  3. Справедлива матеріальна й нематеріальна винагорода: за свою працю, креативність, ініціативність, відповідальність, працівники отримують високу заробітну плату та соціальний пакет.
  4. Розташування в центральній частині міста та чіткий графік роботи, який дає можливість приділяти достатньо часу сім’ї, відпочинку, саморозвитку.
  5. Працівники є найбільшою цінністю компанії, адже вони - одна сім’я!
Українська