Університет відзначає 50-літній ювілей

Івано-Франківському національному технічному університету нафти і газу — визнаному центру вищої нафтогазової освіти і науки виповнюється 50. Упродовж всіх цих років університет здійснює підготовку фахівців для нафтогазового комплексу та суміжних галузей України та інших держав, а також виконує науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи для підприємств і установ різних галузей економіки України.

Досягнення ІФНТУНГ – це щоденна невтомна праця всього колективу, студентів та випускників університету. Спільні зусилля стали запорукою його успіху, визнання у вітчизняному та міжнародному освітньому та науковому просторі, сміливих планів на майбутнє. Сьогодні університет широко відкриває двері для своїх друзів і гостей, щоб розділити з ними радість свята та показати свої вагомі надбання. До уваги присутніх передбачено різнопланові заходи. Всі вони покликані показати нашим гостям, чим живе ІФНТУНГ, як працює, до чого прагне.

В цей урочистий день в університет завітали численні гості: представники міністерств, обласної і міської влади, газонафтовидобувних компаній, міських вишів, духовенство. У спільній молитві за університет біля ротонди Божої Матері за участі архієпископа і митрополита Івано-Франківського Української Греко-Католицької Церкви Володимира Війтишина та віце-ректора Івано-Франківського Богословського Університету Бориса Гобира зібрались керівники, викладачі, працівники, студенти, гості.  Присутні почули теплі слова привітання з нагоди 50-річчя вишу від митрополита з високою оцінкою професійної та виховної діяльності його колективу.  На завершення ректор ІФНТУНГ Крижанівський Є. І. отримав подячну Грамоту від духовенства за великий внесок у виховання в молоді високих моральних і християнських цінностей.

Заходи з відзначення 50-річчя ІФНТУНГ продовжились на відкритті пам’ятного знаку загиблим студентам університету – воїнам АТО.

Інформація оновлюється.

Українська