Спартакіада «Бадьорість та здоров’я – 2017»: колектив ІФНТУНГ продемонстрував гідну фізичну підготовку

26-27 жовтня 2017 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу пройшла Спартакіада «Бадьорість та здоров’я» серед професорсько-викладацького складу, навчально-допоміжного персоналу структурних підрозділів та профбюро університету, присвячена 50-ій річниці ІФНТУНГ. У змаганнях взяли участь команди інститутів нафтогазової інженерії, геології і геофізики, інженерної механіки, інформаційних технологій,  архітектури, будівництва і туризму, економіки та управління в нафтогазовому комплексі, гуманітарної підготовки та державного управління, енергетичного та інженерно-екологічного, кафедри військової підготовки, фізико-технічного ліцею та Калуського коледжу економіки, права та інформаційних технологій.  За перемогу команди боролись у різних категоріях: волейбол, футбол, настільний теніс плавання, шахи, гирьовий спорт. Головним суддею Спартакіади був старший викладач кафедри фізичного виховання і спорту Грабчук А. Б.

Привітати учасників Спартакіади прийшов голова профкому Дранчук М. М. Він побажав університетським спортсменам високих результатів та призових місць. Повболівати за свій колектив завітав ректор ІФНТУНГ, проф. Крижанівський Є. І. 

За підсумками змагань І місце посіла команда Інженерно-екологічного інституту (директор –  доц. М. Мазур, голова профбюро – М. Галярник), ІІ місце – Інституту гуманітарної підготовки та державного управління (директор – проф. Д. Дзвінчук, голова профбюро – Р. Стецюк), ІІІ місце – Фізико-технічного ліцею (директор – М. Янишівський, голова профбюро –  О. Василишин). Переможними емоціями ділився на сторінці соціальних мереж директор ІЕІ Мирослав Мазур: «Наш Інженерно-екологічний інститут - ЧЕМПІОН  університетської спартакіади «Бадьорість і здоров'я-2017»!!! У нас не була команда зірок, проте була  ЗІРКОВА команда. ВСІМ - величезне спасибі!!! Ви - МЕГА КРУТІ ЧЕМПІОНИ!!!» Охочі можуть познайомитись із зведеною таблицею результатів змагань.

Ректорат та профком ІФНТУНГ привітав переможців Спартакіади. Бажаємо й ми призерам та учасникам Спартакіади здоров’я, відмінної фізичної форми та нових спортивних досягнень у Спартакіаді – 2018!

   

Українська