Слухачі-іноземці ВПІГ завершили навчання

Наприкінці серпня 2017 року в конференц-залі  Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулося урочисте вручення свідоцтв і документів випускникам-іноземцям про завершення навчання на відділенні підготовки іноземних громадян до вступу у ВНЗ України (ВПІГ). 

З привітальним словом виступила завідувач ВПІГ Заячківська А. В., яка згадала найяскравіші моменти з життя підготовчого відділення у 2016-2017 навчальному році,  відзначила найкращих випускників, подякувала усім викладачам відділення, які доклали максимум зусиль і душевної доброти, щоб з «нуля» навчити мови іноземців, закласти фундамент знань з основних дисциплін, підготувати  до навчального процесу в університеті, адаптувати до нового соціокультурного середовища.  Випускникам в урочистій обстановці було вручено свідоцтва та документи про закінчення підготовчого відділення для іноземців. Найкращі студенти отримали грамоти за високі результати у навчанні, наполегливість, старанність й активність.

Слухачі-іноземці підготували подарунок для всіх присутніх: студенти з Еквадору –  Уртадо Годой Стефані Паоло, Еспіноза Паз І Міньо Адріан та Гуадалупе Зуна Кендра Джоана, виконали пісню іспанською мовою «Я народився тут», Абдалкадір Самранг Смко Абдалкадір заспівав курдську народну пісню «Ніч», а Моуліом Ндамбо Сам і Ясмін, брат із сестрою з Камеруну, здивували всіх своїм запальним танцем в стилі хіп-хоп.

Викладачі, гості, старшокурсники і друзі випускників-іноземців ВПІГ побажали їм нових успіхів у навчанні, щастя, здоров’я, не забувати своїх перших викладачів і радувати новими досягненнями на шляху до своєї мрії.

  

Українська