Секрети позитивного іміджу

Відповідно до вимог, визначених Комунікаційною стратегією Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу на 2018 – 2020 рр. та з метою підвищення кваліфікації працівники відділу інформації та зв’язків з громадськістю ІФНТУНГ взяли участь у тематичному навчальному семінарі «Арсенал засобів прес-служби».

Захід відбувся на базі Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій в рамках проекту «Школа реформ для регіональних прес-служб», що впроваджується Івано-Франківським прес-клубом реформ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Семінар провів відомий журналіст та ведучий телеканалу «Еспресо TV» Богдан Буткевич. Він поділився власним досвідом налагодження роботи прес-служби, розповів про значення цього підрозділу в структурі організації та шляхи оптимізації його діяльності.

У фокусі уваги присутніх працівників прес-служб; органів місцевого самоврядування й виконавчої влади Івано-Франківської області, відповідальних за роботу із ЗМІ, були стратегія й тактика формування позитивного іміджу організацій, які вони представляють, та підвищення ефективності зв’язків з громадськістю.

 

 

Українська