Програма НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців

22 березня 2016 р. в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу на базі Центру розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор» ІнЕУ ІФНТУНГ стартувала програма НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців. Програма реалізується за сприяння Наукового парку Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

В зустрічі з учасниками проекту взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи,  д. е. н., проф. Олег Дзьоба, представники Наукового парку Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана разом з координатором прогами Олександрою Огородніковою та професорсько-викладацький склад інституту економіки та управління у нафтогазовому комплексі.

За словами Олександри Огороднікової, координатора Програми НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців, ця Програма в Україні працює вже 16 років. В середньому близько 70 відсотків осіб, які взяли в ній участь в якості слухачів курсів різного спрямування, успішно знаходять себе в цивільному житті.

Колишні військовослужбовці опановуватимуть курс «Маркетинговий менеджмент» під керівництвом провідних вчених Інституту економіки і управління в нафтогазовому комплексі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Результатом курсів стануть ґрунтовні знання слухачів, підкріплені свідоцтвом державного зразка Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, яке буде вагомим аргументом при працевлаштуванні.

Як зазначила представник Івано-Франківського обласного центру зайнятості Боднар Світлана Василівна, з свого боку Центр надасть всіляку підтримку колишнім військовослужбовцям в швидкій інтеграції у цивільне життя після закінчення служби.

Українська