Працівники відділу охорони праці склали іспит комісії Державної служби України з питань праці

Комісія з перевірки знань з питань охорони праці на чолі з головою Державної служби України з питань праці Ігорем Дегнерою за допомогою відеозв’язку Skype визначила рівень знань посадових осіб і спеціалістів відділу охорони праці Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. До складу комісії також увійшли: заступник голови Держпраці В. Сажієнко, начальник відділу нагляду на виробництві і об’єктах підвищеної небезпеки департаменту нагляду і на об’єктах підвищеної небезпеки Держпраці В. Лісовик, начальник відділу з питань охорони праці департаменту з питань праці Н. Віжул. Відзначимо, що комісія у такому складі провела перевірку знань з охорони праці у працівників ІФНТУНГ вперше в Івано-Франківській області.

Так, відповідно до Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, члени комісії протягом двох днів проводили усне опитування трьох працівників відділу охорони праці:

- Сіроцінського Анатолія Антоновича (начальника відділу охорони праці)

- Стасюк Христини Стапанівни (провідного інженера з питань пожежної безпеки)

- Руденюк Олени Іванівни (провідного інженера з питань охорони праці)

Працівники відділу охорони праці попередньо пройшли навчання у ТзОВ «КАРПАТТЕХНОАЛЬЯНС». Програма навчання включала вивчення основних положень Закону України «Про охорону праці» та його підзаконних актів: законодавчі акти з охорони праці, гігієни праці, цивільного захисту, виробничої санітарії, поводження в надзвичайних ситуаціях, профілактики побутового травматизму, надання  домедичної допомоги потерпілим, електробезпеки, пожежної безпеки тощо.

Результат перевірки знань з питань охорони праці оформлено протоколом засідання комісії з перевірки знань з питань охорони праці.

Українська