Остання Вчена рада року: підбито підсумки, ухвалено важливі рішення

26 грудня відбулось останнє в 2018 році засідання Вченої ради університету. Хоча засідання проходило у передсвяткові дні і привітати присутніх завітали колядники, на порядку денному розглядались важливі для діяльності ІФНТУНГ питання: результати сприяння у працевлаштуванні випускників університету, нова редакція «Антикорупційної програми університету на 2-19-2020 роки», конкурсні справи.

«В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу допомога у працевлаштуванні випускників за фахом завжди вважалась пріоритетною», – наголосив проректор з науково-педагогічної роботи Мандрик О. М.  У своїй доповіді з цього  питання він оперував цифрами, які вселяють оптимізм щодо затребуваності наших випускників на ринку праці. Представники іноземних нафтогазових компаній вже тривалий час проводять рекрутинг серед студентів університету, відбираючи щороку все більше претендентів. Крім того, ІФНТУНГ  тісно співпрацює з вітчизняними нафтогазовими, комп’ютерними, консалтинговими компаніями, які охоче беруть наших випускників. До цього варто додати ще й співпрацю з органами територіальних громад, міської та обласної  адміністрацій, успішною роботою в яких наші випускники себе добре зарекомендували. (Детальніше про працевлаштування випускників ІФНТУНГ

Одноголосним схваленням завершилось обговорення нової редакції «Антикорупційної програми університету на 2019-2020 роки», основні положення якої виклав у своїй доповіді уповноважений з антикорупційної діяльності ІФНТУНГ Протас В. В. Варто зазначити, що до дискусії долучились всі члени Вченої ради – адміністрація ЗВО та викладачі.

Серед конкурсних справ розглядалось питання на заміщення вакантної посади директора науково-технічної бібліотеки університету. За результатами конкурсу посаду обійняв доцент Пуйда Р. Б. Вітаємо Романа Богдановича та бажаємо йому плідної та успішної праці та цій відповідальній посаді.

Завершилась Вчена рада привітаннями від ректора університету Крижанівського Є. І., який відзначив та нагородив викладачів ІФНТУНГ за сумлінну та плідну працю на благо закладу.

Українська