Незабаром Прикарпаття побачить оновлене футбольне поле спорткомплексу ІФНТУНГ

 

На базі спортивного комплексу ім. Гемби А.П. Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу проводиться  капітальний ремонт футбольного поля. Декілька місяців тому, ІФНТУНГ оголосив тендер на виконання фахових робіт з реконструкції спорткомплексу, за його результатами перемогло ТОВ "Міленіум Спорт". З початку ремонтних робіт проводилось декілька планових нарад щодо виконання договору будівельно-монтажних робіт на стадіоні.

Сьогодні, 10 жовтня, відбулась чергова планова нарада щодо виконання робіт з улаштуванням футбольного поля. У нараді взяли участь: заступник голови Івано-Франківської ОДА Пасічняк І. М., проректор з науково-педагогічної роботи, проф. Мандрик О.М., керівник департаменту будівництва, ЖКГ, містобудування та архітектури ОДА Рачкевич В. С., радник голови ОДА Сенів В. І., начальник управління спорту ОДА Оклієвич О.Є., директор спорткомплексу Бажан П. Я., головний інженер ІФНТУНГ Іванов О. В., головний інженер ТОВ "Міленіум Спорт" Лишаков О. Л.

Присутні обговорювали поточні  питання щодо монтажу легкоатлетичного обладнання, огородження та освітлення, завершення покриття бігових доріжок, проведення благоустрою,  улаштування секторів та кінцевого терміну виконання ремонтних робіт.

Загалом, проведення капітального ремонту спорткомплексу ім. Гемби А.П. включає: капітальний ремонт манежу, проведення відповідних електромонтажних робіт, облаштування футбольного поля, встановлення поліуретанового покриття бігових доріжок, легкоатлетичних секторів, закупівля та монтаж спортивного обладнання, облаштування огорожі та проведення благоустрою території, а також підготовки та подання документації для отримання сертифікату легкоатлетичного стадіону відповідної категорії.

Спортивний комплекс ім. Гемби А.П. - другий в Україні за масштабами (5 га) та єдиний в області, який відповідає нормативам олімпійських спортивних споруд. Після повної його реконструкції з’являться всі умови для того, щоб на Прикарпатті проводились повноцінні легкоатлетичні змагання не тільки всеукраїнського, а й міжнародного рівнів.

 

Українська