На ювілей до друзів: 100 років Геологорозвідувальному факультету НТУ «Дніпровська політехніка»

Цими днями Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу вітав з великою подією – 100-літнім ювілеєм, Геологорозвідувальний факультет Національного технічного університету «Дніпровська політехніка». Це – надзвичайна подія у середовищі геологів та нафтовиків. Адже цьогоріч ми відзначаємо 120 років нафтогазової освіти, і українським технічним університетам є чим пишатись. Про це та про багато інших здобутків Геологорозвідувального факультету НТУ «Дніпровська політехніка» сказав у вітальному слові академік НАН України, ректор НТУ «Дніпровська політехніка» Г.Г. Півняк. Кращі працівники були відзначені нагородами.

Приємна місія передати поздоровлення від ІФНТУНГ випала директору ННІ «Інститут природничих наук і туризму» Омельченку В. Г. В урочистій обстановці він вручив ювілярам подарунок - картину "Карпатський пейзаж", та сказав багато теплих слів на адресу Дніпровського ЗВО, співпраця з яким вже віддавна нас поєднує.

На захід з нагоди ювілею завітало багато гостей. Родзинкою святкової програми став концерт, що вразив присутніх насиченістю та різноманітністю.

Вітаємо ювілярів і бажаємо подальших звершень!

Українська