Науково-технічна бібліотека ІФНТУНГ – переможець Всеукраїнського конкурсу бібліотечних Інтернет-сайтів

У жовтні 2014 року стали відомі переможці Всеукраїнського конкурсу бібліотечних  Інтернет-сайтів (далі Конкурс). Науково-технічна бібліотека Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу перемогла у номінації «Кращий сайт бібліотеки вищого навчального закладу».

Конкурс проводиться щорічно до Всеукраїнського дня бібліотек на підставі Положення про Всеукраїнський конкурс бібліотечних Інтернет-сайтів, затвердженого Наказом МКТ України від 07.02.2007 №2, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України.

Організаторами Конкурсу є Українська бібліотечна асоціація і Міністерство культури України. 

Ректорат ІФНТУНГ висловлює щиру подяку керівництву та співробітникам НТБ за плідну працю та бажає творчої наснаги у подальшому розвитку бібліотечної справи в університеті.

Кореспондент прес-служби ІФНТУНГ

Неля Грималюк

 Науково-технічна бібліотека Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Науково-технічна бібліотека Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Колектив співробітників науково-технічної бібліотеки Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

 

 

 

Українська