Науково-технічна бібліотека ІФНТУНГ відзначає професійне свято

30 вересня в Україні відзначають Всеукраїнський день бібліотек. Одна з найбільших науково-технічних університетських бібліотек України, яка відсвяткувала свій 55-річний ювілей, належить до структури Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Працівники НТБ ІФНТУНГ (директор – Пилип Я. А.) з високим професійним та освітнім рівнем активно працюють над збереженням бібліотеки як суспільної цінності, як джерела духу і знань. Невтомні та наполегливі, вони прагнуть змін, наближають своєю діяльністю НТБ до європейських стандартів, сприяють її перетворенню та модернізації.

НТБ ІФНТУНГ пропонує студентам, аспірантам та викладачам інноваційні послуги, соціокультурні заходи та традиційні книжкові виставки. З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек гостей у фойє бібіліотеки зустрічали креативні книжкові інсталяції, підготовлені працівниками бібліотеки.

В актовій залі бібліотеки відбулись також урочисті збори. Відзначити професійне свято прийшли бібліотекарі, ветерани бібліотечної справи, які віддали науково-технічній бібліотеці чималу частку свого життя. Привітати колектив НТБ від імені адміністрації прийшов проректор з науково-педагогічної роботи Дзьоба О. Г. У теплій атмосфері свята він вручив грамоти кращим працівникам бібліотеки за невтомну і добросовісну працю.

Вітаємо наших шановних бібліотекарів з професійним святом! А оскільки це свято співпадає з великим християнським святом – Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, тож бажаємо університетським хранителям мудрості цих найважливіших християнських чеснот, а ще міцного здоров’я, наснаги, добробуту, гармонії, мудрості та Божої благодаті!

Українська