Міністр енергетики та вугільної промисловості України зустрівся з адміністрацією ІФНТУНГ

В рамках робочого візиту на Прикарпаття Міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик зустрівся з ректором Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, академіком НАН України, проф. Євстахієм Крижанівським та проректорами й директорами інститутів університету. На зустрічі також були присутні представники підприємств енергетичної галузі Прикарпаття, комунальної сфери, місцевої влади.

Були обговорені важливі питання, що стосуються  Ради регіонального розвитку Івано-Франківської області. Підбили підсумки минулих років та обговорили плани на майбутнє. Акценти було зроблено на проблемах теплової генерації: енергетика має ставати чистою та ефективною. І у цих питаннях до науковців ІФНТУНГ дослухаються, адже вони докладають чимало зусиль, щоб консультувати та розв’язувати важливі енергетичні питання держави, від яких залежить незалежність України.

До слова, Ігор Степанович є головою Наглядової ради ІФНТУНГ та постійно цікавиться освітньою та науковою діяльністю університету.

Українська