Майбутні електрогазозварники готуються до випуску

У Навчально-науковому центрі професійної підготовки і практики ІФНТУНГ відбувся іспит на курсах професійно-технічного навчання за спеціальністю «Електрогазозварник».

Цього року кількість бажаючих здобути дану професію була рекордною. Серед причин такої популярності спеціальності – реальна затребуваність фахівців цієї професії на ринку праці як в Україні, так і за кордоном; професійний, креативний педагогічний колектив (викладач Ігор Яворський, майстри виробничого навчання Мирослав Кліщ та Віктор Мельник), що створив на курсах атмосферу професіоналізму, вимогливості і доброзичливого ставлення до слухача; сучасний рівень матеріально-технічної бази.

Той факт, що більшість слухачів приходить на курси за рекомендацією вже теперішніх випускників, говорить про їх бездоганну репутацію в нашому регіоні.

“Традиційно на іспиті панує позитивна атмосфера, адже він є підсумком важкої праці нашого дружнього колективу. Чому важкої? Тому, що курси зварників – це, перш за все, практична підготовка, індивідуальна робота з кожним слухачем, і наші викладачі та майстри виробничого навчання прекрасно впорались з цим завданням”,  – зазначив директор Навчально-наукового центру Анатолій Панчук.

Однак, іспитом навчання не закінчується. За словами інженера Навчально-наукового центру Юлії Медвідь, наступним етапом для випускників курсів стане іспит у польському навчальному закладі. Викладацький колектив покладає великі надії на випускників і впевнений, що всі вони успішно складуть іспити, адже для цього було докладено максимум зусиль. 

 

Українська