Магістри ГНПФ: Крок до європейської освіти

3 24 по 25 червня 2014 року в ІФНТУНГ проходили захисти магістерських робіт студентами газонафтопромислового факультету (ГНПФ) спеціальностей «Видобування нафти і газу» та «Буріння». Вже третій рік продовжується співпраця між газонафтопромисловим факультетом ІФНТУНГ та факультетом буріння, нафти й газу Краківської гірничо-металургійної академії ім. Станіслава Сташіца (AGH). Протягом весняного семестру 2013-2014 навчального року 20 студентів ГНПФ навчались за програмою отримання подвійних дипломів в Польщі.

Протягом двох днів проходили захисти магістерських робіт на спільній українсько-польській державній екзаменаційній комісії (ДЕК). До складу ДЕКу, окрім українських професорів, було введено професора кафедри буріння та геоінженерії AGH, доктора Томаша Сліву.
Студенти доповідали англійською мовою, а відповіді на запитання давали мовою питання. Всі студенти захистились на «відмінно» та їм було присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістра».

В заключному слові професор Томаш Сліва відзначив якісний рівень підготовки магістрів, подякував професорсько-викладацькому складу за високий рівень знань, набутих студентами під їх керівництвом та висловив щирі сподівання на подальшу плідну співпрацю.

 

Українська