Лекція-диспут на тему: «Алкоголізм, наркоманія, тютюнопаління – загрози для молодих людей»

18 березня 2015 року на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (ІФНТУНГ) відбулась лекція-диспут на тему: «Алкоголізм, наркоманія, тютюнопаління – загрози для молодих людей».

Культурно-просвітницький захід, спрямований на пропагування здорового способу життя, проводився за ініціативи Івано-Франківського національного медичного університету, обласної організації «Просвіта», Європейської організації студентів медиків і управління освіти і науки МВК Івано-Франківська.  

Студенти VI курсу Івано-Франківського національного медичного університету  Мар’яна Болюк та Іван Федорів розповідали присутнім про причини, шкідливість, класифікацію, способи вживання, залежність від алкоголю, наркотиків та тютюну, а також – способи боротьби з цими шкідливими звичками. Оскільки послухати лекцію прийшло багато іноземних студентів, студенти-медики доповідали українською та англійською мовами. Після лекції розгорнулась жвава дискусія між лекторами та слухачами. 

По завершенні заходу професори, викладачі та студенти подякували організаторам за зустріч й запропонували студентам-медикам частіше проводити такі цікаві, пізнавальні лекції в ІФНТУНГ. 

 

Українська