Колектив ІФНТУНГ отримав привітання від Держгеонадра України з ювілеєм

Ювілейний рік Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу розпочався привітаннями і нагородами. З нагоди 50-річчя університету Державна служба геології та надр України привітала викладачів, студентів і працівників вишу та нагородила трудовий колектив Грамотою за високий професіоналізм, вагомий внесок у підготовці спеціалістів для геологічної галузі України.

У привітанні також відзначено, що ІФТУНГ посів заслужене місце одного з провідних навчальних закладів України та Європи. Наш університет відомий як учасник багатьох міжнародних проектів, розробник нових наукових підходів і винаходів. Держгеонадра України особливо цінують внесок досвідчених фахівців у підготовку молодого покоління студентів, сумлінну працю викладачів і науковців, розробників новітніх технологій, спрямованих на підвищення енергетичної безпеки держави.

У привітанні за підписом т.в.о. Голови Державної служби геології та надр України Бояркіна М. М. щирі побажання процвітання, зростання творчого потенціалу та авторитету, вдалих починань, прихильної долі та успіхів.

Українська