Ключ до успішного бізнесу

 

Майбутні економісти, підприємці, фінансисти, обліковці, управлінці, що навчаються в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу, з 2013 р. мають можливість отримувати прикладні навики з організації та ведення бізнесу, адже в структурі Інституту економіки на менеджменту ІФНТУНГ успішно функціонує Центр розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор».

Ця інноваційна структурна одиниця, створена на базі закладу вищої освіти, з одного боку, сприяє розвитку підприємництва на теренах Прикарпаття, а з іншого – допомагає студентам економічного та управлінського напрямів підготовки заснувати власну справу та долучитись до когорти успішних бізнесменів.

 Діяльність «Бізнес-Інкубатора» – серйозна конкурентна перевага інституту. Він пропонує повний спектр бізнес-послуг – навчально-тренінговий супровід, консультаційну підтримку, інформаційно-довідкову та ресурсну допомогу, а також є майданчиком для спілкування як потенційних підприємців, так і досвідчених представників потужних бізнес-структур. Окрім того, саме на базі ЦРП «Бізнес-Інкубатор» впроваджується низка перспективних програм та проєктів. З останніх цікаво згадати впровадження гендерної ініціативи «Успіх в бізнесі» проєкту ПРОМІС. У його рамках започатковано системну роботу щодо профільного навчання та практичної підготовки майбутніх бізнес-леді (у 2019 р. у проєкті взяли участь 47 жінок–підприємниць). Більшість проєктів соціально спрямовані й впроваджуються спільно з міською владою, під патронатом міського голови – випускника ІЕМ Руслана Марцінківа.

Для здобувачів вищої освіти ІФНТУНГ двері «Бізнес-Інкубатора» завжди відкриті: тут бізнес-ідеї студентів ретельно пропрацьовуються з відповідними фахівцями-консультантами й апробовуються. Не випадково його гасло - «Ключ до успішного бізнесу!»  Адже він направду відкриває молоді  двері в широкий світ підприємництва. «Бізнес-Інкубатор» чекає на нових студентів Інституту економіки та менеджменту ІФНТУНГ!

 

    

 

Українська