Запам’ятайте ці прізвища: можливо, серед них – майбутня гордість України

ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій, що відбувся на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу цими вихідними, порадував чудовими результатами. Прикарпатські школярі продемонстрували високий рівень знань, що відкривають їм широку дорогу до майбутньої спеціальності у сфері ІТ.

Серед учнів 11 класу переможцями стали Владислав Петрів та Максим Никифорук з Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 (1 й 2 місце відповідно), а третє місце здобув Віталій Демедюк із Калуського ліцею № 10.

Найвищі щаблі п’єдесталу пошани поділили також десятикласники Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 Ярослав Баран (1 місце) та Андрій Рибка (2 місце), а Святослав Олійник з Долинського наукового академічного ліцею “Інтелект” Долинської районної ради Івано-Франківської області  посів 3 місце.

Серед дев’ятикласників «золото» й «срібло» взяли вихованки Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 Анна Бондар (1 місце) та Юлія Голейко (2 місце).

Вітаємо переможців і даруємо їм відео про зірку компанії  ІВМ Любомира Романківа, яке може бути мотивуючим не тільки для тих, хто обирає майбутнє в ІТ, але для кожного, хто наполегливо торує свій шлях у науку майбутнього.

Деталі - за посиланням: https://ippo.if.ua/index.php/82-uncategorised/2083-pidsumkovi-protokoly-iii-etapu-vseukrainskykh-olimpiad-2018-2019

Українська