До уваги абітурієнтів! В ІФНТУНГ відкрито нові спеціальності та спеціалізації

 Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу ніколи не стоїть на місці. Тут завжди щось відбувається: відкриваються нові високотехнологічні лабораторії, які сприяюють ефективним науковим дослідження та цікавому навчанню; новий стадіон, який ось-ось прийматиме учасників міжнародних змагань та на якому тренуватимуться майбутні олімпійці; розширюється географія міжнародної освіти. Проте для абітурієнтів, мабуть, найважливішим при виборі закладу вищої освіти є затребуваність на ринку праці фаху, який тут можна здобути. І в цьому плані ІФНТУНГ постійно розвивається.

Ми раді вас поінформувати, що з 2019 року розширився спектр ліцензованих спеціальностей та освітньо-професійних програм, за якими можна буде здобувати освіту за освітнім ступенем бакалавра та магістра. Серед них – «Прикладна фізика та наноматеріали», «Галузеве машинобудування», «Теплоенергетика» й ін. Детальніше про нововведення тисни тут.

Запрошуємо абітурієнтів ознайомитись з новими перспективними спеціальностями  та спеціалізаціями, щоб зробити правильний вибір. Адже за багатьма з цих спеціальностей майбутнє!

 

Українська