Держава потребує ваших знань і вмінь!

Як одна мить пролетіли п’ять з половиною років. Ще зовсім недавно вони несміливими першокурсниками Інституту економіки та менеджменту разом зі своїми першими наставниками стояли на урочистій посвяті у студенти на стадіоні Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, слухали привітання, відвідували свої перші лекції і семінари, раділи першим успіхам, сумували через перші невдачі. А сьогодні серед магістерських мантій їх важко впізнати – впевнені, розумні, красиві – вони готові вилетіти з лона своєї alma mater у доросле життя.

Актову залу ІФНТУНГ переповнюють емоції: радісні передчуття випускників аж 5-ти спеціальностей ІЕМ, які ось-ось отримають дипломи магістрів, гордість викладачів і батьків за своїх дітей і вихованців і тінь легкого смутку, який завжди відчуваєш при прощанні. Але над усім цим витає атмосфера піднесеності, яка буває, коли справу зроблено, коли мета досягнута, коли бачиш перспективи і можеш все здолати.

«Держава потребує ваших знань і вмінь! Вам жити в цій країні і розбудовувати її. Університет, ваші викладачі невтомно працювали весь цей час, вкладали в вас знання, частинку своєї душі, щоб ви могли сьогодні впевнено йти своєю професійною дорогою», - зазначив у напутньому слові директор Інституту економіки та менеджменту, проф. Дзьоба О. Г.

Поблагословив магістрів на добрі справи й о. Володимир – парох Церкви Святих Володимира і Ольги. Він закликав випускників цінувати те, що зробили для них викладачі, наслідувати їх на професійній ниві та пам’ятати про великі можливості освіти та науки, які добрим зерном проросли у їхнє життя.

 

Оплесками зустріли присутні проректора з науково-педагогічної роботи ІФНТУНГ, проф. Гораль Л. Т., яка зовсім нещодавно очолювала ІЕМ і пройшла з цими студентами весь шлях їхнього професійного і громадянського становлення:

«Наш інститут – це кваліфікована та ефективна команда. Ми можемо пишатись прекрасними викладачами, науковцями та випускниками, які успішно працюють на економіку України. І я вдячна всім за цей командний дух та підтримку. Велика подяка студентам і батькам, що повірили в наш університет! А ІФНТУНГ сприяв і сприятиме, щоб створити студентам комфортні умови для отримання  якісної освіти, а також вашому працевлаштуванню». Ліліана Тарасівна поділилась з присутніми гарною новиною - напередодні успішно захистила докторську дисертацію завідувач кафедри обліку та оподаткування Кафка С. М.

 

В урочистій обстановці, під музику дипломи магістрів було вручено випускникам спеціальностей «Економіка», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Облік і оподаткування», «Менеджмент», «Фінанси, банківська справа та страхування».

З вітальними словами до новоспечених магістрів звертались їхні викладачі: проф. кафедри прикладної економіки Данилюк М. О., завідувач кафедри прикладної економіки Бережницька У. Б., завідувач кафедри підприємництва і маркетингу Перевозова І. В., завідувач кафедри менеджменту і адміністрування Полянська А. С., завідувач кафедри фінансів Фадєєва І. Г. й ін. Всі були одностайні у своїх побажаннях випускникам – знайти гідне місце на професійному небосхилі й пам’ятати – ІЕМ завжди готовий прийти їм на допомогу словом і ділом.

Найкращі випускники отримали дипломи з відзнакою та Грамоти за відданість  університету, професійну стійкість і мужність.

Музичні дарунки від студентів університету створили справжнє свято, яке б не відбулось без допомоги Центру і культури дозвілля студентів. А завдяки відмінній організації доц. кафедри менеджменту та адміністрування Вербовської Л. С. спогади ще довго приємно зринатимуть у пам’яті учасників і гостей  заходу.

Вітаємо магістрів з успішним завершенням навчання! Бажаємо у Новому році гараздів на професійній ниві та в особистому житті!

Українська