День майбутнього студента 2016

5 грудня 2015 року в стінах Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбувся День майбутнього студента. ІФНТУНГ відчинив свої двері для учнів старших класів, випускників шкіл та їх батьків.

Захід розпочався з презентації інститутів та кафедри військової підготовки ІФНТУНГ. У фойє актового залу університету всі присутні мали змогу переглянути інформаційні тематичні стенди, отримати рекламні буклети, брошури та інші друковані матеріали профорієнтаційного характеру. Також представники інститутів університету та військової кафедри відповіли на запитання майбутніх абітурієнтів та їх батьків, надали їм більш детальну інформацію за окремими напрямами підготовки фахівців.

Урочиста частина Дня майбутнього студента розпочалася з перегляду презентаційного фільму про Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу. Після чого до гостей університету з привітальним словом звернувся ректор, професор Євстахій Крижанівський. З особливостями вступної кампанії та правилами прийому до університету у 2016 році  майбутніх абітурієнтів та їх батьків ознайомив відповідальний секретар приймальної комісії,  доцент кафедри історії та політології  Ярослав Штанько. Зокрема, ведуча заходу, доцент кафедри історії та політології Наталія Концур представила гостям інститути університету та їх керівництво.

Виступи ректора, відповідального секретаря приймальної комісії та ведучої супроводжувались концертною програмою. Зі сцени актового залу усіх присутніх радо вітали студенти – активні учасники художньої самодіяльності університету.

Ведуча заходу, доц. кафедри історії та політології Наталія Концур  З привітальним словом до гостей університету звертається ректор, проф. Є.І.Крижанівський  З особливостями вступної кампанії та правилами прийому до університету у 2016 році  майбутніх абітурієнтів та їх батьків ознайомлює відповідальний секретар приймальної комісії,  доц. кафедри історії та політології  Я. В. Штанько Пісню «Усміхнися мені» виконує студентка І курсу університету  Олеся Заячківська На сцені (зліва-направо)–директор інст.гум.підготовки та держуправління, Д.І.Дзвінчук, директор інст.геології та геофізики, В.Г.Омельченко, заступник директора інст.нафтогаз.інженерії, С.О.Овецький, директор інст.економіки, Л.Т.Гораль, директор інст.інформ.технологій, І.І.Чигур, директор інст.архітектури, Я.В.Василишин, директор інст.інженер.механіки, Л.І.Романишин, директор інженерно-екологічного інст., М.Мазур, директор енергетичного інст., О.Є.Середюк, завкафедри війск.підготовки,полковник Юрій Вязніцев

Українська