Голова правління ПАТ «Укрнафта» Марк Роллінз підтримав поглиблення співпраці з ІФНТУНГ

З робочим візитом Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу відвідали Голова правління ПАТ «Укрнафта» Марк Роллінз, головний радник Голови правління Гдичинський Б, П.,  персональний помічник Голови правління Чикаленко О. В. та менеджер проектів управління з розвитку персоналу Гедзик Н. М.

Спочатку делегація ПАТ «Укрнафта» відвідала комп’ютерний центр нафтогазових технологій лабораторію моделювання процесів розробки родовищ нафти і газу кафедри РЕНГР (зав. кафедри, проф. Кондрат О. Р.). Тут Марк Роллінз поспілкувався п’ятьма стипендіатами ПАТ «Укрнафта», які нещодавно пройшли конкурсний відбір, поцікавився їхніми планами на майбутнє, ділився досвідом роботи компанії, спрямованим на підвищення видобутку нафти і газу в Україні.

В ході зустрічі відбулось обговорення основних напрямів подальшої співпраці між університетом та компанією. ІФНТУНГ представляли: ректор, академік НАН України, проф. Крижанівський Є. І., перший проректор ІФНТУНГ, проф. Козак Ф. В., проректор з наукової роботи, проф. Чудик І. І., проректор з навчально-методичної роботи, проф. Карпаш М. О., директор Інституту нафтогазової інженерії, доц. Витязь О. Ю., завідувач кафедри РЕНГР, проф. Кондрат О.Р. Обидві сторони приділили значну увагу потенціалу ІФНТУНГ для виконання тих завдань, які на сьогоднішній день стоять перед компанією «Укрнафта».

Після зустрічі з ректором Марк Роллінз прочитав студентам лекцію на тему «Яких працівників шукають нафтогазові компанії?». Він звернув увагу студентів на основні вимоги, які ставлять компаніями до випускників університетів: «технічні знання, отримані студентами, це ще не все, молодий спеціаліст повинен бути активним, мати свої особисті погляди, не боятись помилятись, але не повторювати помилки, вести за собою інших, генерувати ідеї та втілювати їх в життя». Цими вимогами сьогодні керуються у підборі кадрів в ПАТ «Укрнафта»: проходить реформування підрозділів із залученням молодих активних працівників, заміна працівників, які тривалий час уже пропрацювали на одному робочому місці. В кінці лекції студенти активно задавали питання.

 Візит голови правління «Укрнафта» став новою сторінкою в історії університету, кроком до активної співпраці між університетом та однією з найбільших в Україні нафтогазовидобувних компаній. Голова правління Марк Роллінз підкреслив, що покладає велике надії на співпрацю між ІФНТУНГ та «Укрнафтою».

Фото Тараса Полатайка  НДГУ "Надвірнанафтогаз"

Українська