В ІФНТУНГ триває тренінг від представників компанії Schlumberger

На базі навчально-дослідницької лабораторії моделювання процесів розробки родовищ нафти і газу, облаштованої за підтримки ПАТ «Укрнафта»кафедри розробки та експлуатації нафтових і газових родовищ Інституту нафтогазової інженерії з 14 по 25 травня проходить тренінг, на якому розглядаються основні напрями процесів гідродинамічного моделювання (Petrel Fundamentals, Petrel Geology, Petrel Reservoir Engineering, ECLIPSE Blackoil Reservoir Simulation). 

Участь в тренінгу беруть працівники ПАТ «Укрнафта» та кафедри РЕНГР.  Під час тренінгу провідними інструкторами компанії Schlumberger Анастасією Шибецькою, Євгенієм Устенком та В’ячеславом Філатовим були висвітлені, як теоретичні, так і практичні аспекти побудови геологічних моделей родовищ нафти і газу та проведення розрахунків для різних варіантів розробки родовищ природних вуглеводнів.

Наявне програмне забезпечення компанії Schlumberger дає можливість як уточнити геологічну будову родовищ, так і оптимізувати існуючу систему розробки родовищ, що є особливо актуально для України. Після закінчення тренінгу учасники отримають сертифікати про проходження навчання. 

Українська