Вітаємо новоспечених магістрів Інституту нафтогазової інженерії!

14 лютого 2017 року  для магістрів Інституту нафтогазової інженерії Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу востаннє пролунав університетський гімн «Марш нафтовиків». Сьогодні Актова зала ІФНТУНГ, в якій зібрались для урочистого вручення дипломів випускники-магістри ІНГІ денної та заочної форм навчання, викладачі, студенти, гості, рясніла магістерськими мантіями та академічними шапочками, була сповнена святковою атмосферою. Адже ці дипломи є свідченням наполегливої упродовж п’яти років праці, жаданою перепусткою у світ професіоналів нафтогазової галузі та науки.

 З вітальним словом до присутніх звернувся проректор з науково-педагогічної роботи, проф. Мандрик О. М. Він підкреслив, що цьогорічні випускники-магістри мають честь стати першими випускниками у ювілейному для ІФНТУНГ році. Його промову завершили слова подяки адміністрації ІНГІ, викладачам та працівникам, які доклали чимало зусиль та енергії для становлення молодих фахівців галузі, формування їхньої громадянської позиції.

Привітав магістрів й директор ІНГІ Витязь О. Ю., побажав їм реалізувати себе в обраній професії та успішного кар’єрного зростання. Йому випала також почесна місія вручити польські дипломи випускникам, які одночасно навчались за програмою подвійних дипломів у Краківській гірничо-металургійній академії ім. С. Сташіца та ІФНТУНГ та захищали дві магістерські роботи.

До привітань долучився також й колишній випускник університету, а сьогодні – головний інженер  УМГ «Прикапаттрансгаз» Костів В. В. Він високо оцінив авторитет освітніх послуг ІФНТУНГ серед вітчизняних та іноземних компаній та запросив кращих магістрів до співпраці.

При врученні дипломів випускники спеціальностей НБ, ВНГ, ПС почули багато теплих та напутніх слів від дирекції ІНГІ, завідувачів випускних кафедр, своїх викладачів. До вручення були запрошені представники кафедр буріння газових та нафтових свердловин, розробки та експлуатації нафтових і газових родовищ, транспорту і зберігання нафти і газу, спорудження та ремонту газонафтопроводів і газонафтосховищ. Серед магістрів-випускників помітну частку становили іноземні студенти, кількість яких щороку зростає.

Варто зазначити, що багато дипломованих магістрів були нагороджені ще й грамотами за активну участь у громадському житті інституту та університету, власні наукові дослідження.

Атмосферу піднесення і свята у залі створили працівники Центру культури та дозвілля студентів ІФНТУНГ: ведучий – І. Тимків, художній керівник О. Савчук та інженер О. Морозов, які вже традиційно славляться гарним підбором художніх номерів та високою організацією заходів. Прекрасні пісні і танці наших студентів – О. Заячківської, Н. Кукудяк та В. Івченка стали приємним дарунком для публіки. Крім того, в Актовій залі вперше використали нову  звуко- та світлотехніку, заінстальовану за сприяння дирекції ІФНТУНГ. 

Вітаємо наших магістрів! Бажаємо їм перемог у професійній сфері та високо нести звання випускника ІФНТУНГ!

Фото Сергія Юрцуніва

      

Українська