Візит до Кривого Рогу в рамках темпус-проекту HETES

У період з 23 по 24 жовтня 2014 року на базі Криворізького національного університету відбувся семінар «Вища освіта для сталого розвитку» в рамках проекту:

TEMPUS 543966 "Вища інженерна освіта для екологічно усталеного промислового розвитку"  «HIGHER ENGINEERING TRAINING FOR ENVIRONMENTALLY SUSTAINABLE INDUSTRIAL DEVELOPMENT (HETES)».

В рамках семінару учасники обмінялись досвідом в галузі впровадження елементів сталого розвитку до навчальних програм – європейські партнери представили своє бачення та підходи, а представники українських університетів розповіли про свої плани та можливості. Особливо цікавими були доповіді представників Католицького університету Льовена (Бельгія) та Нового університету Бакінгемширу (Великобританія). Окрім ІФНТУНГ, українськи партнери були представлені Національною металургійною академією України та Криворізьким національним університетом. На жаль, представники Донецького національного технічного університету та Севастопольського національного технічного університету участі в семінарі не взяли.

В рамках семінару представниками Національного темпус офісу було здійснено моніторинг проекту, попередні результати якого є добрими і вказують на правильну організацію його виконання.

Також паралельно із семінаром в Криворізькому національному університеті відбувся Національний інформаційний день програми Еразмус плюс, організований Національним Еразмус плюс офісом в Україні.

Матеріали представлені в рамках Інформаційного дня

Від ІФНТУНГ участь в заходах взяли директор НДІ нафтогазової енергетики і екології Максим Карпаш, начальник відділу міжнародних зв’язків Артур Воронич, доценти кафедри технічної діагностики та моніторингу Андрій Яворський і Назар Тацакович.

 

 

Українська