Візит делегації з університету AGH в рамках програми Erasmus+

Згідно двостороннього міжінституційного договору в рамках програми Еразмус+ 2018 року та з нагоди святкування Дня Європи в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу з 21 по 25 травня перебуватиме делегація з Краківської гірничо-металургійної академії імені С. Сташица (Польща).

До складу польської делегації входять професор Ян Зяя (Jan Ziaja) — доктор наук, завідувач кафедри Буріння та Геоінженерії та п. Марта Зяя (Marta Ziaja) — фахівець-адміністратор деканату факультету Буріння, Нафти і Газу.

Сьогодні, на виконання програми Еразмус+, відбулась перша лекція професора Яна Зяя на тему «Безтраншейні технології в Польщі» для студентів Інституту нафтогазової інженерії.

Привітав гостей з Польщі та всіх присутніх директор ІНГІ Витязь Олег Юлійович, який ознайомив із програмою перебування та розповів про спільні напрацювання з Краківською гірничо-металургійною академією імені С. Сташица.

Зазначимо, що протягом тижня, в рамках перебування польської делегації в ІФНТУНГ, заплановані зустрічі з керівництвом університету та директорами інститутів, які співпрацюють із польським навчальним закладом по Програмі подвійних дипломів, Центром міжнародного співробітництва. На зустрічах планується обговорення питань щодо умов навчання студентів за програмами подвійних дипломів, узгодження проходження студентської  практики, моніторинг навчання українських студентів за програмою Eразмус+ та ін.

Українська