Відбулась Вчена рада ІФНТУНГ

31 жовтня 2018 року відбулось чергове засідання Вченої ради Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Відповідно до Порядку денного засідання Вченої ради було обговорено низку важливих питань. Були заслухані звіти:

- Проректора з науково-педагогічної роботи, проф. Мандрика О. М. за період 01.09.2017 р. по 01.10.2018 р. 

- Приймальної комісії за 2017-2018 навчальний рік (доповідач – відповідальний секретар ПК, доц. Юрич А. Р.).

Також на засіданні розглядались питання створення нових структурних підрозділів університету, рекомендацій до друку підручників та навчальних посібників.

Головою Вченої ради університету обрано ректора університету, академіка НАН України Крижанівського Є.І., заступником – проректора з науково-педагогічної роботи ІФНТУНГ, проф. Мандрика О.М. Ректор висловив подяку за високу довіру та підтримку колег.

Присутній на засіданні начальник Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Кімакович В. Є. вручив завідувачу кафедри електропостачання та електрообладнання Костишину В.С. високу нагороду – медаль за заслуги перед Прикарпаттям, за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та наукових кадрів, впровадження сучасних методів навчання та виховання молоді медаль за заслуги перед Прикарпаттям.

 

Українська