Відбулась Вчена рада університету

21 листопада 2018 р. відбулося засідання Вченої ради Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Розпочалася вона хвилиною мовчання на вшанування загиблих героїв Революції Гідності й АТО. Продовжила захід урочиста частина - вручення дипломів докторів і кандидатів наук.

Було заслухано звіт проректора з науково-педагогічної роботи, проф. Карпаша М.О. про результати роботи за рік перебування на посаді; розглянуто Положення про державну ключову лабораторію проблем нафтогазової енергетики (доповідач – ректор, проф. Крижанівський Є.І.). Розглядалися питання розміщення Фізико-технічного ліцею в корпусі №3 ІФНТУНГ (доповідач – ректор, проф. Крижанівський Є.І.) і  створення нафтогазового освітнього кластеру (доповідач – проректор з науково-педагогічної роботи, проф. Мандрик О.М.).

Таємним голосуванням на посаду професора кафедри енергетичного менеджменту та технічної діагностики було обрано проректора з науково-педагогічної роботи, проф. Карпаша М.О.; присвоєно вчене звання доцента кандидату економічних наук Попадинець І.Р. та підтримано представлення кандидатури заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, академіка УНГА, члена-кореспондента Академії гірничих наук України, доктора технічних наук, проф. Кондрата Р.М. на здобуття довічної державної стипендії як видатному діячеві науки (доповідач - учений секретар, доц. Процюк В.Р.).

Також Вчена Рада університету одностайно підтримала клопотання кафедри публічного управління та адміністрування про висунення кандидатури проф. Сича О.М. на присвоєння звання заслуженого працівника освіти.

Вчена рада затвердила освітньо-професійні програми за спеціальністю 073-менеджмент і теми декількох дисертаційних робіт, а також розглянула ліцензійні справи за першим рівнем вищої освіти за спеціальностями «Маркетинг» і «Галузеве машинобудування».

  

Українська